Jobba hos oss

Vi söker dig som vill vara med och utveckla de kommunala förskolorna i Västra Ramlösa. Du ser möjligheter och gillar utmaningar. Hos oss får du ta plats och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi består av Fridas förskola, Humlegårdens förskola, Birkagatans förskola och Brunnsberga förskola.

Våra förskolor är inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vi utgår ifrån barngruppens intresse och behov. Här bygger vi upp och utvecklar lärmiljöer som inspirerar barnen och lockar till utforskande och lek.

Tillsammans med våra kollegor skapar vi förutsättningar för barnens lärande i tema och projekt. Vi dokumenterar arbetet och lärandet tillsammans med barnen och våra verktyg är pedagogisk dokumentation.

Vi vill veta mer

Hos oss är det viktigt att vi vet varför vi gör som vi gör. Därför bygger vi vårt arbete på forskning och beprövad erfarenhet.

Vi delar med oss

I våra mötesforum Pedagogiska måndagar diskuterar vi tillsammans barnens utforskande och lärande i syfte att synliggöra och skapa goda förutsättningar för barnens utveckling.

Vi vill att du lyckas

Hos oss möter du engagerade och kompetenta kollegor och får tillgång till digitala lärverktyg, ständig kompetensutbildning och en tydlig organisation. Vi erbjuder också friskvårdsförmån, utearbetskläder och pedagogisk lunch.

Nyfiken på oss?

Hör av dig till förskolechef Jeanette Månsson. Vi är alltid intresserade av nya kollegor.

Våra förskolor i Västra Ramlösa är fyra av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart, resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare i en av våra förskolor är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.